oeauo logo wit-05.png
 
 
 
 
oeauo bg.png

gezond en veilig drinkwater
in een handomdraai

 

OeauO is het resultaat van decennia aan onderzoek naar het duurzame filteren van water. Met behulp van de Safe Water Capsule is OeauO nu beschikbaar als een huishoudelijk product en technologie dat kraanwater filtert naar drinkwater. Oeauo is op een unieke wijze gepositioneerd en verder ontwikkeld dan haar concurrenten doordat mogelijk schadelijke micro-organismen op een simpele en efficiënte manier uit het kraanwater wordt gefilterd. Zo is het uw veilige, kwalitatief hoogstaande en duurzame alternatief voor water uit de fles; vooral in regios waar kraanwater onveilig is om te drinken. 

 
 
oeauo - icoon-01.png
oeauo iconen web-02.png
oeauo iconen web-07.png

Gezond en veilig

Veilig en zuiver drinkwater is noodzakelijk voor een goede gezondheid. Door het filteren van het water worden elementen die mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid verwijderd. Zo garandeert OeauO keer op keer 100% veilig drinkwater.

duurzaam

OeauO biedt een duurzaam alternatief voor water in plastic flesjes die eenmalig worden gebruikt. Elke Safe Water Capsule kan zo'n 20 liter kraanwater per dag filteren.

Hoge kwaliteit

De kwaliteit van kraanwater kan enorm verschillen. Dankzij OeauO kan kraanwater nu in elke omstandigheid worden gefilterd tot drinkwater van hoge kwaliteit en vrij van micro-organismen.

makkelijk te gebruiken

OeauO is simpel te installeren en zeer eenvoudig te gebruiken. Met ingebouwde sensoren geeft het apparaat aan wanneer uw Safe Water Capsule aan vervanging toe is. Zo bent u altijd verzekerd van het meest pure water.

 
 

Een nieuwe technologie voor
veilig en zuiver drinkwater

 
.png
 

zuiver drinkwater
met gemak

Website Icoon O.png

OeauO is een water filtratie systeem dat kraanwater filtert om zo puur, veilig en gezond drinkwater te garanderen. Door de machine te vullen met water en de Safe Water Capsule in het apparaat te stoppen, wordt het water door een Sediment filter en een Carbon Block filter geperst om zo microdeeltjes te verwijderen en geur, kleur en smaak te versterken. Vervolgens verwijdert de innovatieve Safe Water Capsule alle mogelijke micro-organismen uit het kraanwater, waarna het water op z'n zuiverst is! Het revolutionaire filteringproces van OeauO zorgt voor hoogwaardig en gezuiverd drinkwater. Elke Safe Water Capsule kan tot zo'n 20 liter kraanwater per dag filteren waardoor het een duurzaam alternatief is voor plastic waterflessen die eenmalig worden gebruikt. Zo houden we onze maatschappij schoon, groen en gezond!

 
OeauO - Green Texture.png
OeauO - Delfts Blue.png
OeauO - Blue.png
 

OeauO is een volledig ontwikkeld systeem klaar voor gebruik.
Om het product succesvol internationaal te lanceren, zoeken we geschikte partners om ons doel te behalen.

proberenn].png
 

interesse in samenwerking?
neem contact op voor meer informatie

Website Icoon O.png

 

Om meer te weten te komen over onze technologie, ons product en de mogelijke manieren om samen te werken kunt u het contact formulier hieronder invullen. Wij zullen dan binnen 48 uur contact met u opnemen. 

 

Vul het formulier hieronder in

Naam
Naam
Bevestiging *
Door op de onderstaande knop te klikken, geeft u aan op de hoogte te zijn dat de ingevulde velden hierboven worden opgeslagen in de mailbox van OeauO en bent u hiermee akkoord.
 
OeauO Logo Def.png
Website Icoon O.png