gezond en veilig drinkwater

 

in een handomdraai

 
 

OeauO is het resultaat van decennia aan onderzoek naar het duurzame filteren van water. Met de hulp van de Safe Water Capsule is OeauO nu beschikbaar als een huishoudelijk product en technologie dat kraanwater filtert naar drinkwater. Oeauo is op een unieke wijze gepositioneerd en verder ontwikkelt dan haar concurrenten doordat mogelijk schadelijke micro organismen op een simpele en efficiënte manier uit het kraanwater wordt gefiltert. Zo is het uw veilige, van hoge kwaliteit en duurzame alternatief voor water uit de fles; vooral in regios waar kraanwater niet veilig is om te drinken. 

 
 
oeauo - icoon-01.png
oeauo iconen web-02.png
oeauo iconen web-07.png

Gezond en veilig

Veilig, puur drinkwater is noodzakelijk voor een gezonde levensstijl. Door het filteren van het water worden elementen die mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid verwijderd. Zo garandeert OeauO 100% gezond en veilig drinkwater.

duurzaam

OeauO biedt een duurzaam alternatief voor water in plastic flesjes die eenmalig worden gebruikt. Elke Safe Water Capsule kan zo'n 20 liter kraanwater per dag filteren.

Hoge kwaliteit

De kwaliteit van kraanwater kan enorm verschillen. Dankzij OeauO kan kraanwater nu in elke omstandigheid worden gefilterd tot drinkwater van hoge kwaliteit en zonder van micro organismen.

makkelijk te gebruiken

OeauO is simpel te installeren en zeer eenvoudig te gebruiken. Met ingebouwde sensoren geeft het apparaat aan wanneer uw Safe Water Capsule aan vervanging toe is. Zo bent u altijd verzekerd van het meest pure water.